Pääsy Euroopan markkinoille

Pääsy Euroopan markkinoille on vaikea tehtävä, mutta se on täysin mahdollista. 
SUUNNITELMA:
Ensimmäinen asia, voit aloittaa kanssa on myynti suunnitelma. Tehdä taulukon Excel, jossa maiden, kuinka paljon tuotteen haluat myydä 5 vuoden kuluessa.
Tietenkin, jokainen tuote on yksilöllinen, ja se tulee olemaan täysin erilainen. Markkinatutkimus -, myynti-reitit, SEO-optimointi -, pakkaus -, mainonta-on täysin erilainen myyntiin maalauksia taiteilija Venäjältä tai myynti hunajaa mehiläispesä Altai territory.
TAVARAT:
Euroopan markkinoilla on omat erityispiirteensä. Siellä ON kilpailua. Käyttäjä VALITSEE. Valitsee kohteita, sen ominaisuudet, ominaisuudet, pakkaus, hinta, jne. Siksi ensimmäinen askel tuottajille, jotka ovat päättäneet päästä Euroopan markkinoille pitäisi tutkimus heidän tavaroita. 
Mikä tuote on mielenkiintoisempaa ostajalle? Mikä on sen valituksen? Se olisi myös pidettävä mielessä, että Euroopassa on suuri ja erilainen ja tavaroita, joita myydään hyvin, esimerkiksi Suomessa, voi olla ehdottomasti ole kiinnostava ostajalle Italiasta. 
Usein jo tässä vaiheessa on käynyt ilmi, että on tarpeen optimoida tuotantoprosessin - esimerkiksi muuttamalla pakkauksen paino, väri tai muut ominaisuudet.
KAUPPATAVARAA LOGISTIIKKA:
Se on tarpeen laskea polku yksikön tavaroiden tuotannosta loppukuluttajalle. Mutta ei tarvitse vaikeuttaa. Usein on käynyt ilmi, että läsnä on varasto Euroopassa ei tarvita, ja erityispiirteet tavarat voi ratkaista ongelman hyödyke logistiikka käyttäen postin palveluja tavaroiden toimitus.
TALOUDELLINEN LOGISTIIKKA:
Tärkeä osa. Miten rahavirtoja ostaja? Tässä se on tarpeen lisätä paljon tekijöitä valita paras tapa. Ja ole aina lyhin tie on luotettavin ja halvin.


Tässä ovat tärkeimmät vaiheet tulevat Euroopan markkinoille. Jokainen näistä vaiheista on erityinen, on monia ratkaisut ja sudenkuopat.


Säästä aikaa - perustuvat kokemukseen, voimme heti tarjota oikeat ratkaisut. 


ANTAVIA OY
Liiketoiminnan laajentaminen, hämärtää linjat.