Etabloitumista venäjän markkinoille

Ulkomaisten yritysten tuloa markkinoille venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin kanssa, on erittäin lupaava ja tärkeä tehtävä.
Markkinoiden näistä maista on erilainen kuin Euroopan markkinoilla. Sen lisäksi, että itse tuotteen on oltava tarvittavat kilpailuedut, se on "helppoa" edistää ja ei kompastu yli hallinnollisten sisäisiä esteitä. 

Edistäminen jokainen tuote on selvitettävä erikseen. Koska laajalla alueella ja erityistä lainsäädäntöä, Toimittajat, jotka haluavat tulla markkinoille, täytyy treenata enemmän selvästi aiheista Hyödyke-ja Rahoitusmarkkinoiden logistiikka. Ottaa huomioon ja minimoida riskit. Ei aina tapa avata edustusto kaupungeissa Venäjä - kaikkein oikea. 

Joka tapauksessa, ensimmäinen askel on tehdä myynti suunnitelma useita vuosia. Luvut vastata kysymykseen:Mitä tuotteita ja mitä määriä haluan myydä markkinoilla Venäjän, Valko-venäjän ja Kazakstanin 60 kuukautta?Olemme valmiita kehittämään strategian, tuotteen markkinoille venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin kanssa:

  1. Ota meihin yhteyttä ja lähetä meille haluamasi myynti suunnitelma, jossa on kuvaus tuotteita.
  2. Kehitämme Raaka-aineiden logistiikka. Ottaen huomioon liikenne -, logistiikka -, tulli maksuja, kustannukset tavaroiden toimitus, tarjoamme kaikkein paras järjestelmä tavaroiden liikkumista.
  3. Kehitämme Taloudellista logistiikka. Se ei ole aina mahdollista lähettää tavarat 100% ennakkoperintärekisteriin. Usein valmistajat joutuvat aluksen tavarat osittainen ennakkoperintärekisteriin. 
  4. Teemme työtä antamalla Takuun maksu.Edistäminen ja mainonta. Otamme huomioon erityispiirteet markkinoiden ja tarjota ratkaisuja, jotka toimivat.

Säästä aikaa - perustuvat kokemukseen, voimme heti tarjota oikeat ratkaisut. 

Tiedätkö, miten voit tehdä tavaroita paras.
Tiedämme, että paras tapa päästä venäjän markkinoille.


ANTAVIA OY

Liiketoiminnan ilman rajoja